DERMAN PİDELİK

 Lezzetinden ödün vermeden, aslına uygun renk ve gevreklikte kır pidesi yapımı Derman pidelik sayesinde olur.
 
- Hamur açılımı kolaydır,
- Hamuru dayanıklıdır, kolay işlenir,
- Kuruma ve yırtılma yapmaz,
- Gevrekliğini ve parlaklığını uzun süre korur,
- Su kaldırma oranı yüksektir.
 
İÇİNDEKİLER
 
Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300),
Max.Kül: 0,680 Min. Protein: % 10,5
%14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
Gluten içerir.
 
Çuval | 50 KG
 

DİĞER UNLAR

Tüm Yeniliklerimizden
Haberdar Olun...