KAĞAN

Hem içerdiği yüksek protein ve gluten ile hem de hamura elastiklik kazandırması sayesinde pasta, kurabiye, kek, poğaça ve çörek yapımında kolaylık ve maksimum lezzet sağlar.
 
- Hamurda kuruma olmaz,
- Hamur işlenebilirliği kolaydır,
- Yüksek protein içerir,
- Hamura kolayca şekil kazandırır,
- Uzun süre tazeliğini korur.
 
İÇİNDEKİLER
 
Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300),
Max.Kül: 0,570 Min. Protein: % 10,5 
%14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
Gluten içerir.
 
Kraft | 25 KG / Çuval | 50 KG / Bez Çuval | 50 KG

DİĞER UNLAR

Tüm Yeniliklerimizden
Haberdar Olun...