FERMAN

El yufkası, pizza, hamburger ve dondurulmuş hamur ürünlerinde, kolay açılması, rahat işlenmesi,
buğday ununun doğal tat ve aromada olması ile ustaların tercih sebebidir.
 
- Kolay açılır, yırtılma olmaz,
- İşlenilebilir hamur özelliği,
- Yufka açıldıktan sonra suya dayanabilir,
- Tazeliğini uzun süre korur,
- Üst üste konulan yufkalar birbirine yapışmaz,
- Uzun süre dayanıklıdır.
 
İÇİNDEKİLER
 
Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300),
Max.Kül: 0,570 Min. Protein: % 11,5
%14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
Gluten içerir.
 
Kraft | 25 KG / Çuval | 50 KG / Bez Çuval | 50 KG
 

DİĞER UNLAR

Tüm Yeniliklerimizden
Haberdar Olun...