HAKAN

Kolay açılması, rahat işlenmesi, yüksek su tutma kapasitesi ve sac üzerindeki doğal pembeliği sayesinde maharetli ellerin vazgeçilmezi...
 
- Hamurda kuruma olmaz,
- Hamur işlenebilirliği kolaydır,
- Yüksek protein içerir,
- Hamura kolayca şekil kazandırır,
- Yüksek oranda su tutma özelliği vardır,
- Pişirme esnasında iyi renk alır,
- Uzun süre tazeliğini korur.
 
İÇİNDEKİLER
 
Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300),
Max.Kül: 0,630 Min. Protein: % 10,5
%14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
Gluten içerir.
 
Çuval | 25 KG / Çuval | 50 KG
 

DİĞER UNLAR

Tüm Yeniliklerimizden
Haberdar Olun...