SULTAN

 Kolay işlenebilir fakat kuvvetli hamur özelliği olması, homojen iç yapısı ve yüksek hacmi ile özel kullanımlarda tercih sebebidir.
 
- İşlenilebilir hamur özelliği,
- Homojen iç yapısı,
- Dirençli bir hamur özelliği vardır,
- Yüksek oranda su kaldırır,
- Tazeliğini ve canlılığını uzun süre korur.
 
İÇİNDEKİLER
 
Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300)
Max. Kül: 0,570 Min. Protein: % 10,5
%14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur.
Gluten içerir.
 
Çuval | 50 KG
 

DİĞER UNLAR

Tüm Yeniliklerimizden
Haberdar Olun...